Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Ριζότο με φακές


Μπλιάχ!!!!!!!!!!!!!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΔΙ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΙΣ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΟΜΑΤΕΣ ΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΝΑΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ,ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ.
ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΤΗΓΑΝΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΤΟ ΚΡΕΜΥΔΙ ΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ , ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΩΜΟ ΚΑΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ 20 ΛΕΠΤΑ .
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ. ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ..ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΡΥΖΟΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ,ΝΤΕΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.
ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ 100 ΓΡ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 40 ΓΡ
ΡΥΖΙ ΑΡΜΠΟΡΙΟ 60 ΓΡ
ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ 50 ΓΡ
ΦΑΚΕΣ 30 ΓΡ
ΒΟΥΤΥΡΟ 20 ΓΡ
ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ 50 ΓΡ
ΝΤΟΜΑΤΕΣ 80 ΓΡ
ΞΥΔΙ
ΚΑΡΟΤΑ
ΚΡΕΜΜΥΔΙ
ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ
ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΔΙ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΙΣ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΟΜΑΤΕΣ ΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΝΑΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ,ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ.
ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΤΗΓΑΝΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΤΟ ΚΡΕΜΥΔΙ ΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ , ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΩΜΟ ΚΑΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ 20 ΛΕΠΤΑ .
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ. ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ..ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΡΥΖΟΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ,ΝΤΕΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.